sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Toukokuista tekemistä tiimiyrityksessä

Yksi lammas, kaksi lammasta, kolme lammasta... Ehei sittenkään, Helatorstaina Forssassa eivät lampaat hyppineet aidan yli vaan kumiankat uivat kilpaa. Tapahtuman nimi on Luonnollisesti Lounais-Hämeessä, tapahtumaan kuuluu vahvana osana Ankkaralli. Agropit Osk on ollut mukana noiden 6000 ankan myynnissä pitkin kevättä ja yli tuhat arpaa saimmekin myytyä. Itse projektina meillä oli olla mukana järjestämässä ko. Ankkaralli-tapahtumaa.

Homman nimenä oli siis että 6000 numeroitua kumiankkaa tiputettiin Forssan Koskisillalta Loimijokeen, siellä ne kävivät rajua kilpailua uiden patoaukealle, siellä sata ensimmäistä ankkaa voitti palkinnon. Tai eihän ne ankat mitään voittaneet, voittoja saivat ankka-arvan lunastaneet kansalaiset. Ankkojen kilpailun aikana ei vettä taivaalta tullut, mutta muuten päivä oli pilvinen ja sateinen. Onneksi tämä ei paljoa ihmisiä haitannut, sillä ihmisiä kertyi paikalle katsomaan säätä katsoen kiitettävä määrä.

Agropitin projektiin kuului kaikenlaista järjestelyä telttojen pystytyksestä uittopuomien rakentamisen kautta "ulosajaneiden" ankkojen pelastamiseen. Tehtävämme hoidimme kunnialla ja positiivista palautetta saimme tapahtuman järjestäjän eli LounaPlussan suunnalta. Kokonaisuudessaan työt saatiin päätökseen perjantain puolella. Ankat pääsivät silloin kotoiseen pahvilaatikkoonsa numerojärjestykseen... Kyllä, numerojärjestykseen. Aluksi työ näytti hurjalta, muttei siinä loppujen lopuksi kauaa nenä tuhissut kun kumiset uimarimme jo pesivät jokainen omalla paikallaan.

Nyt odottelemma ensi vuotta, praktiikkamme on nyt kunnossa tapahtumien järjestämisen suhteen... Katse ylös kohti kesää, sillä eiköhän me jotain tapahtumaa viimeistään loppukesällä järjestetä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti