torstai 25. huhtikuuta 2013

Kun tanssi lumosi AgriTeamsin

Kevät tuli, lumet suli,... ja tiimiläiset ryhtyivät tanssiin! 

Toisin sanoen olimme mukana auttamassa tanssin elintärkeän taidon levittämisessä rakkaalle naapurikampuksellemme Evolle. Evon maaperä vavahteli useampana iltana, ja musiikki raikasi yli kauniin järvimaiseman, kun Mustialan mailta saavuimme hengenheimolaistemme pariin. Evon metsäalan opiskelijat oppivat perinteisten foxtrotin ja valssin askeleet, sekä vauhdikkaan ja iloisen ruotsalaistanssi buggin kuviot käden käänteessä, vai pitäisikö sanoa jalan. :D

Tiimiämme eräs suuresti rikastuttavista tekijöistä on erilaiset mitä hienoimmat lahjakkuudet, kuten tämäkin projekti sai meille osoittaa. Osuuskuntaa nimittäin vahvistaa tanssin monitaituri, jonka opetusta ilman ei omalla koulullammekaan moni osaisi vielä edes perusaskeleita. Nyt tanssitaitoa on levitetty jo yli kampusrajojen! 

Kauan eläköön tunnelmallinen Evon ympäristö vieraanvaraisine opiskelijoineen. Kiitos heittäytymisestänne ja innosta uutta kohtaan. HAMK:in ja varsinkin Biotalouden yksiköiden kesken on tärkeää jatkossakin tehdä paljon laadukasta yhteistyötä. Tähänkin voin vain todeta AgriTeamsin olevan erinomainen väylä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti