keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Kunniakirjoja ansiokkaasta työstä!

Kesä on saapumassa Mustialaan. Koivut ovat hiirenkorvalla ja valkovuokot kukkivat. Kampus on hiljainen. Suurin osa opiskelijoista on kukin tahoillaan kevättöissä, myös Mustialan traktorit kulkevat äkeiden ja kylvökoneiden kanssa peltolohkolta toiselle.
 
Agropit Osk kokoontui tänään Mustialassa toukokuun treeneihin. Treeneissä kuulimme kirjaesittelyn, joka käsitteli tiedottamista ja mediasuhteita. Kävimme läpi Ankkarallin järjestelyjen onnistumisia, kokemuksia ja parannusehdotuksia.
 
Treenien teema oli palautteen antaminen. Annoimme AgriTeams-toimintamallista yleistä palautetta valmentajille. Keräsimme myös kaikille tiimiläisille kirjallista palautetta, mikä koettiin hyväksi ja rakentavaksi. Lisäksi Agropit Osk jakoi palkintoja kevään uurastuksesta.
 
Sami sai Luottomies-kunniakirjan. Hän on osoittanut
olevansa mies oikeassa paikassa oikeaan aikaan.
Katja ansaitsi Positiivari-kunniakirjan mielettömällä
innokkuudellaan ja ylenpalttisella positiivisuudellaan.
 

Makke palkittiin Myyntitykki-kunniakirjalla voitokkaiden
myyntipuheiden ja rempseän naurun ansiosta.Veli-Antti ansaitsi Yrittäjä-kunniakirjan osoittamalla
ihailtavaa yrittämisen meinikiä sanoissaan ja teoissaan.

Kevät on sujunut vauhdikkaasti. Olemme saaneet osuuskunnan toiminnan hyvin käyntiin ja tästä on hyvä jatkaa liiketoiminnan kehittämistä. Ensi viikolla osallistumme Mustialassa Mobiilikesäkoulun järjestelyihin ja Agropitin kesä jatkuu projektien merkeissä.
 
Kiitos kaikille tiimiläisille, valmentajille ja koko kampuksen väelle mahtavasta keväästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti