sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Paikoillanne, valmiit...

Agropitin kauan odotettu matka on alkamassa huomenaamulla. Tavarat on suunnilleen kasassa ja lentoliput tulostettuna.

Tämä reissu on ollut meidän AgriTeams-opintojen toinen tavoitteistamme ja motivaattoreistamme. Ensimmäinen tavoite on tietysti ollut valmistuminen ja senkin lähestyy kovaa vauhtia. Omalta osaltani huhtikuulla riittää vielä tekemistä, kun opinnäytetyö on kesken ja yhdestä kurssista tentti tekemättä. No, mutta tämän kuukauden saamme olla ansaitusti lomalla. :)

Agropitin projekteista osa on siirretty alkuvuoden aikana Mustialan uudelle osuuskunnalle, Elosa Osk:lle. He jatkavat menestyksekkäästi Makuja Mustialasta -tuoteperheen liiketoimintaa ja kesällä jatkuvat sekä Farmin kotieläinpihatoiminta että Runkomäen iltamat. Toivotamme heille onnea tulevaan ja toivottavasti meidän reissu innostaa myös heitä ahkeroimaan! :)

AgriTeams-opintojen aikana olen kokenut yrittäjyyden vapauden ja monet hienot puolet, mutta myös haastavat ja vaikeat puolet. Useamman kerran olen miettinyt, että siirtyisin takaisin normaaleihin luento-opintoihin. Onneksi en ole antanut periksi ja olen jaksanut työskennellä yrityksemme hyväksi. Nyt työnteko palkitaan, kun olemme lähdössä yhdessä matkalle Yhdysvaltoihin ja Costa Ricaan.

Ensimmäinen kohteemme on siis Floridassa, Miami, jonne lento tulee kestämään välilaskuineen noin 18 tuntia. Pientä lisäjännitystä aiheuttaa erään lentoyhtiön työkiistasta aiheutuneet lentojen myöhästymiset ja peruuntumiset. Jos siis pääsemme aamulla suunnitellusti klo 8 aikaan nousemaan koneeseen, niin olemme perillä Miamissa paikallista aikaa klo 21.00. Suomessa on silloin jo päivä vaihtunut ja kello taitaa näyttää 4.00.

Katsotaan, kuinka nopeasti pääsemme paikallisten rytmiin mukaan ja tutustumaan vierailukohteisiimme. Sää ainakin näyttäisi lupailevan noin 25 asteen lämpötilaa, ehkä myös pieniä vesisateita, mut eiköhän siellä tarkene. Seuratkaapa blogia ja fb-sivuja, huikeita matkakokemuksia tulossa seuraavan kolmen viikon ajan! :)

Iso kiitos matkavastaavillemme, Heidille ja Vantille, matkan organisoinnista. Tästä tulee ihan mahtava reissu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti