tiistai 26. maaliskuuta 2013

Töissä myös viikonloppuna

Aina sanotaan, että yrittäjä on töissä vuorokauden ympäri tai ainakin 80h viikossa. Agropit ei ihan niin paljon tällä hetkellä työllistä, mutta säännöllisiksi työaikoja ei voi sanoa. Omalla kohdalla tämän voi lukea pääosin positiiviseksi asiaksi sillä en ole aamuihminen ja 8-16 työskentely ei ole siis se kaikista ihanteellisin. Treenit ja muut tapaamiset toki pyritään sijoittamaan tähän normaaliin toimistoaikaan, mutta muuten hommia voi tehdä silloin kun itselle parhaiten sopii. Blogi päivityksenkin voi tehdä vaikka klo 23 jälkeen kuten nyt kävi.

Viikonloppu kului osittain töiden parissa, kun myimme ankkaralli-arpoja. Lauantain myyntiretki ei tuottanut kovin suurta tulosta. Forssan torilla järjestettiin klo 19.30–20.30 Earth Hour –tapahtuma, johon mekin suuntasimme. Ihmisiä oli paikalle saapunut vain muutamia, joten luovuimme arpojen myynnistä torilla lähes heti paikalle päästyämme. Kiertelimme hetken aution Forssan keskustassa ja lähdimme pettyneinä takaisin Tammelaan. Nälkä yllätti matkalla ja poikkesimme Tammi Krouviin syömään. Siellä arvat kävivätkin jo paremmin kaupaksi. Koko illan myynti jäi tästäkin huolimatta pieneksi.

Sunnuntaina suuntasimme Markuksen kanssa Matkun kylätalolle, jossa järjestettiin lounas klo 13–16. Ensimmäiset minuutit vakuuttivat, että paikalle kannatti tulla. 9 minuuttia ja 9 myytyä arpaa! Suurin osa ihmisistä saapui paikalle kahteen mennessä ja arpoja meni kiitettävästi kaupaksi, vaikkei ihan arpa/minuutti vauhdissa pysytty. Kolmen aikaan oli jo niin hiljaista, että päätimme suunnata Koijärvelle pääsiäismyyjäisiin. Markuksen jo ehdittyä autolle saapui paikalle vielä muutama ruokailija, joille sain vielä arpoja myytyä ennen paikan vaihtamista. Koijärvelläkin arvat menivät hyvin kaupaksi, vaikka monen rahat olivat jo huvenneet myyjäisiin.

Jos lauantain myynti olikin pettymys, tuli sunnuntaina taas uutta intoa hommaan. Vieraiden ihmisten pysäyttäminen ja ankkarallin mainostaminen alkaa sujua jo paljon paremmin. Nyt vaan odotellaan seuraavaa myyntiretkeä. Varmasti sekin tulee sijoittumaan toimistoaikojen ulkopuolelle ainakin osittain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti