lauantai 16. maaliskuuta 2013

Treffeillä!

Mitäpä tiimiyrittäjät tekevät perjantai-iltana? 

Vastaus: Kuka mitäkin, mutta perjantaina 15.3. kahdeksan tiimimme jäsentä löysi itsensä Jokioisista Tietotalolta, jossa MTK:n jäsenille suunnattu Peltotreffit -tapahtuma keräsi yhteen maaseutualan yrittäjiä ja yritysten edustajia.

AgriTeams -opiskelijat esittelivät Mustialan pöydän yhteydessä uutta opiskelumallia sekä osuuskuntaansa Agropitia. Iloinen tunnelma pyöri avatun sinappipurkin ja kokeilunhaluisten maistelijoiden äärellä, sillä jokainen halusi koittaa kuuluisaa Mustialan sinappia. Purkit tekivät kauppansa, niin kuin myös Forssan Ankkarallin ankka-arvat, joita kenttätyöskentelynä innolla maaseudun toimijoille myytiin. Opiskelijat saivat yleisöltä runsaasti kiitosta energisestä esiintymisestään ja opiskelijan näkökulman tuomisesta Peltotreffeille. Energian huomasivat myös tiimiläiset itse, sillä paluumatkalla illan tunnelmista jutellessamme moni mainitsi meidän innokkuutemme ja ilomme olleen se kantava voima. 

Tuon perjantain tulemme muistamaan päivänä, jolloin teimme yhdessä töitä aamuaikaisesta iltamyöhään, lujitimme tiimin dynamiikkaa ja nostimme yhteishenkeä jälleen uusiin lukemiin. Tästä onkin hyvä jatkaa uuden sinappierän valmistukseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti