torstai 21. maaliskuuta 2013

Etätyöskentelyä

Suuren porukan on aina vaikeaa saada sovittua ajankohtaa, jolloin voidaan yhdessä kokoontua ja keskustella asioista. Etätyöskentely helpottaa hommaa hieman ja tällä viikolla me perehdyimmekin siihen tarkemmin keskiviikon treeneissä. 

Jaana Nuuttila ja Outi Vahtila tulivat ensin päämajalle, jossa kävimme läpi Googlen tarjoamia palveluita. Ensimmäisen tauon jälkeen tutustuimme Skypen käyttöön käytännössä. Outi siirtyi pois päämajalta ja jatkoimme keskustelua Skypen välityksellä. Myös Anni seurasi treenejä kotoaan Skypen avulla. Skypen kanssa yhtä aikaa hyödynsimme Googlen driveä, jossa tiedostaja pääsee useampi henkilö kerralla muokkaamaan.

Vaikka aina on mukavaa nähdä ihmisiä oikeasti ja keskustella kasvotusten, niin keskiviikko osoitti etäyhteyksienkin olevan varsin toimivia. Jatkossa myös kotona sairastavat voivat seurata treenejämme ja osallistua keskusteluun. Keskustelut valmentajien ja muidenkin opettajien kanssa varmasti helpottuvat Skypen käytön myötä. Ideoiden kehittelyä driven avulla tulemme varmasti myös tekemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti