perjantai 15. helmikuuta 2013

Yhteiset treenit

Saimme tämän päivän treeneihin opettajia vieraiksi. He saivat tutustua läheltä AgriTeamsin toimintaan ja toivat meille uusia näkökulmia ja ajatuksia.

Meidän treenit ovat yhteisiä kokoontumisia, joissa käsitellään koko tiimin yhteisiä asioita. Tänään keskustelimme mm. organisaatiorakenteesta ja eri roolien tehtävistä. Päätimme johtoryhmän, johon kuuluvat tiimijohtaja, talouspäällikkö, markkinointipäällikkö ja henkilöstöpäällikkö. Johtoryhmä saa nyt ihan tosissaan alkaa opiskelemaan johtamista, taloushallintaa ja kaikkea mahdollista, josta he ovat nyt vastuussa. Johtoryhmän jäsenet vaihdetaan puolivuosittain, jolloin kaikki tiimiläiset saavat vuorollaan olla johtoryhmässä.

Treeneissä keskusteltiin vierailusta, jonka osa tiimistä teki Jyväskylän Tiimiakatemiaan. Lisäksi keskustelimme nettisivujen sisällöstä, jotka ovat työn alla. Ehdimme käydä läpi myös arviointia ja sovimme ensi viikolle henkilökohtaiset ajat, joissa käymme valmentajien kanssa läpi henkilökohtaisia oppimistavoitteita.

Treeneissä on vetäjä, joka suunnittelee puheenaiheet ja johtaa keskustelua. Keskustelua yleensä riittää niin, että tauot saattavat unohtua. Toisinaan keskustelu karkaa vähän aiheen ulkopuolelle, jolloin treenivetäjä palauttaa tiimin aiheeseen. Jokainen tiimiläinen pääsee vuorollaan kokemaan keskustelutilanteen johtamista. Oma vuoroni on reilun viikon päästä... sitä odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti