sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Agropit Osk liittyi kaupparekisteriin!!!

Lopultakin

Agropit Osk on vihdoin saanut oman Y-tunnuksen. Nyt yrityksemme on virallisesti yksi yritys muiden joukossa. Tästä on hyvä lähteä puskemaan eteenpäin :)

Etenkin itse olen todella tyytyväinen tästä pienestä, mutta kuitenkin niin mahtavasta tapahtumasta. Suurin syy siihen on se, että minä olin vastaamassa siitä, että kaikki ne lippulappuset tulee täytettyä ja lähetettyä eteenpäin. Voinkin vihdoin todeta sen, että jotain todella tärkeää tuli tehdyksi.

Alussa, kun osuuskunta ja sen perustaminen oli kaikille outoa, lähdimme kaikki yksin tuumin siihen tutustumaan. Erinäiset tiedonhakukohdat jaettiin jäsentemme kesken, minkä jälkeen kaikki saatu tieto koottiin yhteen. Tästä oli helppo lähteä eteenpäin.

Papereita täyteltiin ja tarvittavat kokoukset pidettiin. Joidenkin asioiden kohdalla pyydettiin apua ulkopuolisilta tahoilta. Tarvittavia kohtia hienosäädettiin ja tarkennettiin. Nyt meillä oli tarvittavat paperit ja liitteet lähetettäväksi Patentti- ja Rekisterihallituksen kaupparekisteriin.

Koska osuuskunnan perustaminen oli kaikille uusi asia, ei sen perustaminen ollut kenellekään itsestään selvää. Asian parissa tuli kärvisteltyä monia tunteja, ja ainakin itse mietin, tuleeko tästä mitään. Noh, tulihan siitä lopulta valmista. Kaikki se oli yhdessä tekemisen, hyvän tiimiyhteistyön ja oman annetun panoksen takana. Nyt saa olla tyytyväinen!

Mutkia oli kyllä matkassa ja haluankin nyt muistiinpanoistani lainata yhtä kohtaa. Tässä prosessin, aivan loppuvaiheen, kärvistelyt minun omalta osaltani :)


Osuuskuntapaperit lähetettiin postiin 6.2.2013. Lähettäminen oli todella vaikeaa, jopa itse kirjeen vieminen postiin. Otin kaikki paperit koululta viikonlopuksi kotiin ja ajattelin, että lähettäminen tulee olemaan helppoa. Noh, lapuista puuttui sitten kuitenkin maksutosite, joka on tärkeä papereiden käsittelyssä. Tositteen sain kuitenkin talousvastaavalta sähköpostiini. Tietysti kotipuolessa ei tulostin toiminut ja silloin ongelma moninkertaistui ja vaikeutui. Turhautumiseni osuuskunnan perustamiseen sen kuin vain kasvoi. Kaiken mietinnän ja ajatustyön jälkeen menin katkerana kirjastoon sitä maksutositetta tulostamaan. Ei ollut sekään helppoa, yksi pieni tulostaminen, mutta sainpahan sen silti tulostettua. Vauhdilla iskin tositteen kirjekuoreen, suljin kuoren ja kävin sen toimittamassa postiluukkuun. Olin lopulta saanut tämän asian loppuun. Nyt vain odotamme, koska vastaus papereihin tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti