torstai 6. marraskuuta 2014

Mikä ihmeen 24h kiihdytys?

Jo perinteeksi muodostunut AgriTeamsin 24h kiihdytys on parhaillaan käynnissä Honkapirtillä Liesjärvellä. Mustialan osuuskuntayrittäjät ovat kokoontuneet yhteen työstämään toimeksiantajan antamaa tehtävää 24 tunnin ajaksi.

Tällä kertaa toimeksiantajanamme on K-maatalous ja tehtävänanto liittyy uusiin kauralajikkeisiin; avanti ja avetron. Tehtävä on ideoida markkinointikeinoja ja -toimenpiteitä, joilla uudet lajikkeet saadaan mahdollisimman laajasti viljelijöiden tietoisuuteen.

Saavuimme Honkapirtille puolen päivän aikaan ja ensimmäiseksi tapasimme toimeksiantajamme, K-maatalouden edustajan Heikki Permin. Hän esitteli toimeksiannon sekä vastaili kysymyksiimme. Muutaman tunnin tiiviin ryhmätyöskentelyn jälkeen kävimme Inkerin kanssa läpi AgriTeams-tiimiosaamistavoitteet. Tiimin ja jokaisen tiimiläisen omakohtaiset osaamistavoitteet käydään läpi kaksi kertaa vuodessa.

Iltapäivän ollessa jo pitkällä osa porukasta lähti valmistamaan illallista ja toiset jatkoivat toimeksiannon kimpussa. Onneksi kuvioissa on aina mukana myös kahvia ja pikku herkkuja.

Illalliseksi saimme kukkoa viinissä, uunissa haudutettua ankkaa sekä routapaistia hirvenlihasta. Lisäksi nizzansalaattia sekä porkkanasämpylöitä. Ei ollenkaan huonot eväät meillä.

 

Illallisen jälkeen toimeksiannon työstäminen jatkui. Sauna lämpeni ja hyvät oli löylyt. Vielä olisi edessä toimeksiannon yhteenvetoa. Huomenna aamulla esittelemme tuotoksemme toimeksiantajalle ja palaamme Mustialaan puolen päivän aikaan. 

Josko nyt olisi iltapalan aika? Patongit uuniin ja illlanvietto taitaa vielä jatkua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti