maanantai 13. lokakuuta 2014

Syysterveiset, syysterveiset

Kaikki AgriTeams-opiskelijat ovat pikkuhiljaa palanneet kesälaitumilta osuuskunta-arkeen. Lämpimän kesän jälkeen saamme vielä nauttia aurinkoisesta ja kirpsakasta syyssäästä. Mustialan kampus alkaa pikkuhiljaa täyttyä opiskelijoista ja kohta on täysi opiskeluhulina päällä.

Agropit Osk puuhasteli kesälläkin ahkerasti. Koko kesän ajan Mustialan alueella toimi kotieläinpiha Farmi, jossa oli monenlaista eläintä pupuista lampaisiin. Klapikauppa kävi kiivaana eikä klapikone jäänyt pölyttymään varastoon. Kesän aikana järjestettiin myös kolmet Runkomäen iltamat, joissa kävi lähes 300 kävijää katsomassa esityksiä ja tanssahtelemassa eri bändien musiikin tahtiin.

Kuva: Mustialan omenamehu löytyy nyt Forssan Prismasta, S-marketista ja Salesta sekä Jokioisten S-marketista!Makuja Mustialasta teettää varsinkin syksyisin paljon puuhaa sadonkorjuun merkeissä. Mustialan omenapuut ovat päässeet hyötykäyttöön, sillä lähes koko omenasato on tällä hetkellä puristettuna mehuksi pulloihin. Tuoreita mehuja on myynnissä Tiimitoimistolla. Mehuja voi käydä ostamassa nyt myös esim. Forssan Prismasta ja S-Marketista!


Mustialan klapilla on iso kasa polttopuita myytäväksi talven varalle. Komea klapikasamme hupenee kuitenkin päivä päivältä.
Agropitin jäsenten mielessä siintää jo ”matka maailmalle” -reissu, jonka lähtöpäivä on alle puolen vuoden päästä. Matkasuunnitelmat tarkentuvat ja matkakuume nousee. Lievää jännitystä on ilmassa, sillä osalle on edessään ensimmäinen matka ulkomaille. Matkasta tulee kuitenkin eittämättä ikimuistoinen.

Näillä tunnelmilla Agropit Osk valmistautuu tulevaan syksyyn

Agropit Osk:n uusi markkinointipäällikkö

Heidi Punna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti