maanantai 8. syyskuuta 2014

Vielä on kesää jäljellä..Kesä alkaa pikku hiljaa taipua syksyyn. Pitkät helteet lämmittävät mieltä ja kehoa. Sen avulla jaksaa taas pitkälle talveen. Coetus osk on elänyt ulkopuolisen silmin ehkä hieman hiljaiseloa, mutta todellisuudessa osuuskunnassa ollaan tehty paljon työtä. Pohjatyö tulevaa syksyä ja tulevaisuutta varten on ollut pääasiallinen tarkoituksemme tämän kesän aikana.

Projekteistamme videotuotanto on ollut kesän aikana aktiivinen ja käynyt kuvaamassa useampia seminaareja. Myös sopimuksia ensimmäisistä mainosvideokuvauksista ja isommista videointipalvelu kokonaisuuksista on tehty. Niistä kerromme lisää myöhemmin syksyllä. Tuntuu siltä että tämä projekti on se, joka saattaa lähteä lentoon ja kysyntä ylittää tarjonnan. Sitähän me toki toivomme. Se näkyy myös investoinneissa, sillä päätimme hankkia yritykselle oman tietokoneen editointiin, sekä paljon muuta tarvittavaa kuvauskalustoa.

Ehkä kuuluisin projektimme saunapalju on tällä hetkellä valitettavasti samassa pisteessä kuin keväällä. Ongelmat rakentajan löytämisessä ja rahoituspuolella ovat nakertaneet uskoamme tähän projektiin sen kuuluisan rotan lailla. Suunnitelmat, laskelmat ja tahto ovat kuitenkin vielä tallella, joten varmasti näemme saunapaljun tulevaisuudessa palveluidemme listalla. Sen aika koittaa vielä.


Osuuskuntamme neljä jäsentä on kukin viettänyt kesää omalla tavallaan töissä, lomaillen, nauttien ja lepäillen. Osuuskuntaa koskevat asiat ja työt ovat olleet läsnä, mutta jääneet vähemmälle. Se kasvattaa varmasti työmotivaatiota syksyä kohden. Pääsee taas oppimaan uutta sekä kehittämään itseään ja yritystä. Syksyllä alkaa työnteko täydellä kaasulla. Jokainen on valmis antamaan 110 prosenttia yritykselle ja keskittymään toiminnan kehittämiseen.
Pohjatyöt on tehty – nyt aletaan hommiin!

Coetus osk ja Agriteams palaavat Mustialaan syyskuussa. Nähdään silloin! 

Kesäterveisin,
Oskari Virtanen
Team Leader / Coetus OskEi kommentteja:

Lähetä kommentti