tiistai 15. huhtikuuta 2014

Coetus osk esittäytyy

On aika esitellä Mustialan Agriteams-oppimismallissa toimiva järjestyksessä toinen uusi osuuskunta, Coetus osk. Ensimmäiset pari kuukautta meni pitkälti yrityksen perustamisessa sekä toiminnan käynnistämisessä ja nyt alkaa peruspalikat olla kohdallaan. Ensimmäiset projektit ja yrityksemme tarjoamat palvelut on nyt mietitty ja hiottu kuntoon tulevia asiakkaita varten.Mikä ihmeen Coetus?
Coetus osk on neljän Mustialan agrologiopiskelijan perustama tiimiyritys. Coetus osk koostuu monipuolisesta osaamisesta ja eri alojensa ammattilaisesta. Tiimimme jäsenillä on koulutusta ja kokemusta mm. maatalous-, media-, myynti-, rakennus-, maansiirto- ja ravintola-alalta. Vanhoja taitoja hyödyntämällä ja uusia oppimalla kehitämme itseämme ja yritystämme jatkuvasti paremmaksi.

Mitä me tehdään?
Coetus osk on ihka oikea yritys. Opiskelemme yrityksen pyörittämisen ohella samalla agrologeiksi HAMK Mustialassa tämän osuuskunnan kautta. Tiimiyritystoiminta on haastava ja motivoiva tapa suorittaa AMK-agrologitutkinto. Oppiminen tapahtuu työn kautta. Opintopisteiden lisäksi ansaitsemme tekemillämme töillä myös rahaa.

Tällä hetkellä yrityksemme tarjoaa seuraavanlaisia palveluita: markkinointipalvelut, video- ja editointipalvelut sekä saunapaljun vuokraus.

Markkinointipalveluiden suunnittelu lähtee täysin asiakkaan tasolta, ja me toteutamme sen. Tarjoamamme palvelut voivat olla esimerkiksi markkinointisuunnitelman laatiminen, tapahtuman järjestäminen tai sosiaalisen median hallinta ja siihen liityvä markkinointi.

Videotuotantomme on erikoistunut erilaisten tapahtumien kuvaamiseen ja yritys- ja mainosvideoihin. Kuvaamme ja editoimme asiakkaan tarpeen mukaan nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Saunapalju on varmasti eniten huomiota herättänyt projektimme. Saunapaljua on mahdollista vuokrata ensi kesänä ja otamme tällä hetkellä mahdolliset ennakkovaraukset huomioon. 

Millä fiiliksellä mennään?
Tiimimme on todella motivoitunut ja valmis kaikkeen yhteistyöhön sekä työtarjouksiin. Tätä tekstiä kirjottaessa valmistaudumme luomumarkkinoille, teemme videoita, suunnittelemme saunapaljukonseptia, aloitamme puhelinmyynnin ja monen monta muuta ideaa on takaraivossa. Mikäli toimintamme kiinnostaa niin helpoiten meitä seuraat Facebookissa, Twitterissä ja nettisivujemme kautta www.coetus.fi

Ollaampa yhteyksissä

Coetuksen yleismies,
Oskari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti