maanantai 20. tammikuuta 2014

Puheista konkretiaa!

Klapikone on ostettu ja tositöiden tekeminen puheiden sijaan saa alkaa.


Konevalinnassa päädyimme lopulta Pilkemaster Evo 30:n, joka on trailer – vetoinen.  Tämä ominaisuus antaa meille hyvät mahdollisuudet kehittää liiketoimintaamme kun alamme tekemään urakointia. Trailer –ominaisuus luo juuri sen tarvittavan lisän normaaliin klapin valmistukseen, jossa yleensä valmistuspaikka on sidottu yhteen. Meillä on mahdollisuus mennä minne vaan!

Kuten jo saattoi käydä ilmi, tulemme tekemään puita suoraan asiakkaan luokse. Hänellä voi olla valmiina rangat, jotka vain täytyy pieniä. Me tulemme tässä kohtaa apuun ja tarjoamme tämän palvelun. Asiakas saa siis suoraan omat klapinsa hänen omasta puutavarastaan, eikä hänen tarvitse itse enää tarttua kirveen varteen takkapuita valmistaakseen.

Urakoinnin lisäksi olemme käynnistämässä Mustialassa omaa polttopuutuotantoa, jolla pyrimme tavoittamaan ne ihmiset, joilla ei ole puuta omasta takaa ja he haluavat puunsa kuivana ja suoraan kotipihaan vietynä.
Pyrimme tarjoamaan nopeaa, joustavaa ja etenkin laadukasta palvelua, jokaiselle kumppanille, jotka ovat tekevät yhteistyötä meidän kanssamme. Asiakkaan toiveiden toteuttaminen ja suora kommunikointi ovat tärkeitä tekijöitä, kun yhteistyötä tehdään.

Jos kiinnostuit ja sinulla on jäänyt kasa puita pienentämättä ota yhteyttä meihin. Klapikoneen ympärillä häärivät seuraavat tekijät:

Itse Veli-Antti Silpolan roolissa olevana jäsenenä, on minulla tässä Mustialan Klapissa päävastuu markkinoinnin onnistumisesta. Tavoitteena on se, että tulemme olemaan hyvin näkyvillä ja saamme luotua hyvää kuvaa yrittäjyydestä ja yrittämisestä. Myydä voi mitä vaan kun osaa markkinoida!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti