tiistai 3. joulukuuta 2013

Makuja Mustialasta kuulumisia

Kiireistä joulunaikaa


Joulu lähenee ja projektiryhmä on nyt valmistautunut joulun tuloon jo toista kuukautta. Valmistustöiden ohella ollaan käyty hakemassa uusia näkökulmia ja  lisäkoulutusta mm elintarvikelainsäädännöstä, sopimusjuridiikasta, pientuotteiden myyntikanavista ja brändäämisestä.

Olemme olleet näkyvillä ELMA Helsingin maaseutumessuilla, tavoitteena oli hakea Makujamyyjille messukokemusta ja tuotteille tunnettavuutta. Kumpaankin tavoitteeseen päästiin kolme päivää kestäneiden messujen aikana.

Jokioisten joulumarkkinoilla startattiin tämän joulun myyjäiset, joissa saimme uusia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Jokioisten Tietotalolla järjestetyillä markkinoilla pääsimme virittäytymään joulun tunnelmaan, löysimme uusia ideoita ja tapasimme hyväntuulisia ihmisiä.


Joulukuun aikana tulemme näkymään seuraavissa joulumyyjäisissä; Tammela Auran pirtti, Forssan joulumarkkinat ja Lepaan joulumyyjäiset.

Tuotteita myydään nyt myös uusissa tiloissamme Tiimitalolla, joka sijaitsee Renkituvantie 4, Mustiala. Tervetuloa tutustumaan tiimiin, tiloihin ja jouluisiin tuotteisiimme paikanpäälle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti