lauantai 6. heinäkuuta 2013

Se suurin kesäprojektimme

Osuuskunnassa eletään nyt jännittäviä aikoja. Ensimmäinen suuri ja täysin omasta aloitteestamme pidettävä tapahtuma lähestyy. Kyseessä on siis Mustialassa jo perinteeksi muodostuneet Runkomäen iltamat, jotka herätetään uusiin henkiin, tällä kertaa tiimiläistemme voimin.

Lauantai-iltana 20.7. Laihon ladossa iloitaan, kun näytelmä ja bändi viihdyttää iltamiin saapuneita kesävieraita. Kuitenkin ennen kuin siihen pisteeseen päästään, saadaan tehdä vielä lukuisat työtunnit järjestelyjen parissa. On paikan kunnostusta, roudausta, puhelinsoittoja, suunnittelua, koristelua, lukuisia palavereja ja työväen rekrytointia. Osuuskuntalaiset antavat aikaansa iltaisin, sillä päivät kuluvat muissa kesätöissä kenellä missäkin.

Itse odottelen tansseja jo malttamattomana. Aikoinaan kun tiimiin hain, oli yhtenä perusteena halu edistää toimintaa Mustialassa. Alueella on tarjottavanaan upeita mahdollisuuksia, joista tekijöiden puuttuessa nykyisellään hyödynnetään vain osa. Tällaiset iltamien kaltaiset tapahtumat kokoavat maaseudun ja kaupunkien asukkaita yhteen, ja monet uudet ideat saavat syntynsä juuri silloin. Tai ainakin ne ihanimmat muistot.

Tiimini puolesta toivon erittäin onnistuneita ja ikimuistoisia iltamia kesäyön ollessa mitä seesteisin, ja musiikin raikuessa lammen yli Tammelan tienoille saakka! Samalla toivotan kaikki blogimme lukijat lämpimästi tervetulleiksi mukaan viihtymään!


ps. Kuvamateriaalia ja tunnelmia tapahtumasta luvassa pian sen jälkeen. ;)

1 kommentti: