tiistai 28. huhtikuuta 2015

Tulevaisuudessa maatalouden markkinointi korostuu

Hyviä tuotteita ja palveluita pitää markkinoida. Maaseutu on pullollaan upeita tuotteita ja palveluita ympäri Suomea, mutta usein markkinointi jää taka-alalle suuren työmäärän takia. Monesti luotetaan siihen kuuluisaan puskaradioon tai markkinointiosaaminen puuttuu.

Mutta täytyykö kaikki tehdä itse? Kannattaisiko keskittyä juuri siihen mitä itse osaa ja ulkoistaa osa töistä sille, joka sen hallitsee?

Tähän tarpeeseen me Coetus osuuskunnassa haluamme vastata.

Visionamme on auttaa maatalous- ja maaseutualan muutospaineiden alla toimivia yrittäjiä omilla vahvuuksillamme. Tärkeintä meille on asiakas. Halu auttaa.

Tarjoamamme palvelut ovat ilmakuvaus, videotuotanto ja markkinointi. Kaikki palvelumme tukevat toisiaan. Jokainen asiakas on erilainen ja jokaisella asiakkaalla on erilaiset tarpeet. Olemme luoneet palveluistamme koostuvia selkeitä hyviksi havaittuja paketteja, mutta räätälöimme tarvittaessa jokaisen projektin erikseen.

Sanomme asiat suoraan. Jos haluat upean konevideon ilmakuvalla ja muilla herkuilla, mutta sinulla ei ole nettisivuja. Tehdään ne nettisivut. Tiedämme, että Youtubesta haetaan eniten konevideoita. Luodaan sinne kanava ja ladataan video sinne oikeilla hakusanoilla. Tarjoamiasi koneurakointipalveluita haetaan eniten Googlen kautta. Järjestetään Google-mainoskampanja, vain touko-heinäkuun ajaksi. Kuka nyt paalausta keskellä tammikuuta haluaisi?


Käyttämäsi rahat markkinointiin antavat parhaan tuoton, kun tiedetään keinot, joilla maksavat asiakkaat löytyvät.

Seuraa facebookissa ja twitterissä miten me Coetus osuuskunnassa työskentelemme asiakkaiden kanssa. 

Oskari Virtanen
Coetus osk


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti