keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Renkaanvaihto jatkuu taas!

Autoilijat, HUOMIO!!

Vasta huhtikuun 4. päivänä alkaa niin sanottu ”kesärengaspakko”. Kevään nopea tulo on kuitenkin saanut jo monet miettimään talvirenkaiden korvaamista kesärenkailla. Tuleeko se takatalvi? No tulihan se.

Vaikka kesärengas pakko alkaakin huhtikuussa, poliisi suosittelee pitämään talvirenkaita etenkin heille, jotka matkaavat vielä Lappiin. Etelässä kuitenkin voi varmaan jo tuohon aikaan vaihtaa kesärenkaat alle ilman turhia huolia.
Tämän hetkinen tilanne näyttää nyt kuitenkin siltä, että nastojen ropina saa luvan kohta loppua. Kevät 2014 on yllättänyt lämmöllään monet ihmiset, mutta kun kalenteriin katsoo niin lämpötilat voivat vaihtua vielä useasti pakkasen puolelle.

Agropit Osk:lle tämä on nyt vasta toinen kevät kun renkaita vaihdetaan Mustialassa. Toimintaperiaate on melkein samanlainen kuin syksyllä 2013. Asiakas varaa ajan ja tulee Mustialan konehalleille, jossa Agropit Osk vaihtaa renkaat. Uutena vaihtoehtona Agropit Osk tarjoaa kuitenkin renkaanvaihtomahdollisuuden suoraan asiakkaan luokse. Haluamme tarjota asiakkaalle joustavampaa ja asiakasystävällisempää palvelua.

Syksy eroaa keväästä siinä mielessä, että syksyllä ensipakkasten tullessa, alkaa kauhea kiire vaihtaa talvirenkaat alle. Kuka sitä nyt ojaan haluaisi? Talvirenkaat siis vaihdetaan paljon nopeammin alle kuin kesärenkaat.
Mutta sitten kun talvirenkaat vaihdetaan kesäkumeihin, kestää useita viikkoja, että kaikilla on kesärenkaat alla. Näinhän sen myös pitää mennä. Miksi riskeerata ja ennakoida liikaa kesän tulemista? Takatalvi voi yllättää ja kuitenkin yöpakkasia voi olla hyvinkin pitkälle kevättä, milloin aamuisin ja iltaisin ajavat saavat varautua liukkaisiin tien pintoihin. Parempi siis olla nastat tiessä kiinni kuin löytää itsensä kesärenkaiden kanssa ojan pohjalta.

Hyvät autoilijat älkää hätäilkö.

Kun olette varmoja, soittakaa 0400 560 418 ja varatkaa aika. Olemme valmiita palvelemaan teitä ja kertomaan samalla mitä maaseutua opiskeleville nuorille kuuluu.

Terveisin,

Projektivastaava, Veli-Antti Silpola


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti