maanantai 14. joulukuuta 2015

Vuosikatsaus

Niin se aika kuluu. Kohta tulee vuosi täyteen siitä, kun olin yksi niistä kahdeksasta uudesta osuuskunnan jäsenestä. Paljon on ehtinyt tapahtumaan sen jälkeen. Jo aloittaessani agriteams opinnot tiesin, että haluan jatkaa Argropit osk:n aloittamaa kotieläinpiha-projektia nimeltä Farmi. Minulla oli paljon visioita, miten haluan lähteä projektia kehittämään. Niin alkoi suuri työ saada kaikki valmiiksi tulevaa kesää varten. Kotieläinpihan lisäksi toteutui haaveemme kesäpossuista: kasvatimme 15 pikkupossua sioiksi kesän aikana, jotka myytiin suoraan kuluttajalle.

Aikaan on mahtunut paljon työtä, stressiä eikä kyyneleiltäkään olla vältytty. Kaikki on ollut kuitenkin sen arvoista. Kesä sujui todella hyvin ja saimme paljon positiivista palautetta. Eipä ollut taloudellinen tuotoskaan huono. Olen oppinut valtavasti työmaailmasta ja yrityksen pyörittämisestä. Helppoa se ei ole ollut, mutta sitä elämä ei tule jatkossakaan olemaan. En voisi parempaa elämänkoulua kuvitella. Työnteon ohella markkinoinnin opinnot ovat tuleet ikään kuin ilmaiseksi ja en varmasti unohda oppimaani ikinä, kun sitä on itse käytännössä toteuttanut. Lisäksi jää paljon hyviä muistoja.

Odotan innolla seuraavaa kesää. Tietotaitoa on kertynyt valtavasti viime kesältä, joka helpottaa kevään urakkaa. Tervetuloa tutustumaan projektiimme Mustialan kotieläinpihalle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti